[email protected] – Gratis frakt over kr. 500,-

Danskprodusert hundefòr basert på fersk laks.
Her i vår nettbutikk finner du dyrefôr til hunder og katter av høyeste kvalitet – fôret inneholder rikelig med fersk laks. Med Kronch får dyrene dine alle de nødvendige næringsstoffene de trenger for å leve et aktivt liv i balanse.

Kronch er kortreist. Produsert i Danmark. Fabrikken begynte å produsere Kronch i 1993 og bruker kun de beste råvarene kun fra Skandinavia. All vår ferske laks blir skånsomt behandlet direkte på fabrikken -som er nærmeste nabo, slik at de gode egenskapene fra lakseolje og lakseproteiner overføres til fôret.

Fett er den viktigste energikilden for hunder og katter. Fett tilfører de essensielle omega-3 og -6 fettsyrene, som begge er nødvendige for å opprettholde kroppens funksjoner.

Omega-3 fettsyrer finnes i fet saltvannsfisk som f.eks. makrell, sild, ål og laks. Sammenlignet med annen fisk har laks et av de høyeste nivåene av omega 3-fettsyrer. Den helsefremmende effekten av omega-3 fettsyrer skyldes i hovedsak to fettsyrer kalt EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre). Disse to fettsyrene finnes bare i fisk og ingen andre steder i naturen.